Turnaje našich hráčů v srpnu a září

D. Šmejc zavítal v kategorii dorostenců do středních Čech, následně na Moravu a prázdniny zakončil doma v Pardubickém kraji, dařilo se mu skvěle. V Tuřanech byl ve finále dvouhry, ve Strážnici vyhrál dvouhru i čtyřhru, Strážnici si pro jistotu zopakoval a dvouhru opět vyhrál, ve čtyřhře byl v semifinále. Na závěr prázdnin vyhrál turnaj ve dvouhře i čtyřhře v Holicích a následně i v Chocni. Na C turnajích je bez konkurence. D. Vaverka byl v semifinále dvouhry na C dorostu v Ústí nad Orlicí. A. Svědíková byla v semifinále dvouhry i čtyřhry ve starších žákyních ve Vysokém Mýtě. F. Dymák uhrál kolo ve dvouhře na A turnaji dorostenců v Ostravě, se střídavými úspěchy hrál mezinárodní dorostenecké turnaje ITF.

První zářijový víkend se hrál B turnaj dorostenců na LTC. Výborný výsledek zaznamenali F. Dymák a D. Šmejc ve dvouhrách. F. Dymák se probojoval do semifinále dvouhry, když ve čtvrtfinále porazil D. Šmejce. V semifinále nestačil na 1. nasazeného a pozdějšího vítěze A. Sršně, když prohrál 4/6 6/7. D. Šmejc zahrál v prvních 2 kolech 2 tíseťáky, porazil O. Zalabáka 6/0 4/6 6/1 a ve2. kole 8. nasazeného M. Šmída 5/7 6/2 7/5. Domácí turnaj hráli 4 naši hráči. J. Říhová hrála C turnaj starších žákyň v Lysé nad Labem, kde vyhrála čtyřhru a byla ve finále dvouhry.

Další výsledky v průběhu září: F. Dymák hrál turnaje dorostenců vyšších kategorií - ITF, A turnaj v Hrádku nad Nisou a B turnaj v Plzni, kde dosáhl na čtvrtfinále dvouhry a semifinále čtyřhry. D. Šmejc vyhrál turnaj mužů v Bělohradě, když vyhrál 4 zápasy dvouhry a byl v semifinále čtyřhry. J. Říhová byla ve finále dvouhry a vyhrála čtyřhru na C turnaji starších žákyň v Lysé nad Labem. Na domácím turnaji staršího žactva vyhrála čtyřhru spolu s Drobkovou A. Marešová, M. Filip a J.Hrdlička byli ve čtyřhře ve finále.